Harju Mnemofriik Kuusalus

8.oktoobril toimusid Kuusalu rahvamajas 16. maakonna mälumängu meistrivõistlused.Mnemofriik. 18 osalenud võistkonna hulgas oli nutikam Harku vallaesindus, kes tuli Harju meistriks. Võistlusega mälestati Kuusalu kilvaentusiasti ja mängujuhti Matti Krönströmi. 45-st küsimusest koosnenud mängu saabus 18 võistkonda üle maakonna. Mängu juhtisid Endel Rebane, Tenno Sivadi ja Allar Viivik. Lõpptulemus oli järgmine. Harju meistrid on 66 punktiga Harku vald.Võistkonnas mängisid. Maaja Mänd, Hugo Tang, Toomas Mihailov ja Mati Niin. Teise koha saavutas 58 punktiga Kose vald. Võistkonnas mängisid Sirje Saulep, Jaana Arjasepp, Raul Lusti ja Ivo Vhtramäe). Kolmas oli tubli tulemusega ehk 52 punktiga Saue Sammas. Linna esinduses mängisid Ulvi Urgard, Virve Laan, Kaido Lasn ja Andres Allpere. Neljanda koha saavutas võistkond Suvalised Raasiku vallast, kes kogus 49 punkti. Raasiku eest mängisid Rain Päären, Reimo Karu, Kaido Reimann ja Sander Kuremaa. Viies oli Saku 48 punktiga (mängisid Aase Sammelselg, Lauri Tammerand, Jaan Loide ja Vello Tõnso). Esikuuiku lõpetas Anija vald 47 punktiga. (mängisid Anne Oruaas, Kelli Põlendik, Eik Sagen ja Mart Schmeidt). Järgnesid Keila linn ja Mõtleme Veel 44 punktiga, Noor Juminda 43 punktiga ning võistkonnad Tapurla ja Sookuu 42 punktiga. Mängu toetasid HOL, Harju Maavalitsus, Veljo Tormise Kultuuriselts, AS Kalev ning AS Remedia.

Trackback from your site.