XV KOOLINOORTE MEISTRIVÕISTLUSED

Eesti koolinoorte XV mälumängumeistrivõistlused toimuvad samas süsteemis nagu viimastel aastatel: – eelvoor maakondades ja Tallinnas 29. novembril 2017 ning finaalmäng Tallinnas (Viimsis) 15. aprillil 2018. Mängu juhend on siin.

Eelvoorus võivad osaleda kõikide Eesti koolide 4-liikmelised võistkonnad. Eraldi arvestust peetakse keskkooli- ja põhikoolivõistkondadele. Eelvooru mängukohad (võimalikult paljudes maakondades) teeme peatselt teatavaks. Tallinn ja Harjumaa mängivad Viimsi Keskkoolis, algus on kell 16.00. Tartu eelvoor toimub Tartu Linnamuuseumis algusega kell 15.15. Eelvoorus küsitakse 50 küsimust. Küsimused on eestikeelsed ja need esitatakse viiekaupa. Iga küsimuse põhiosa on sama nii kesk- kui põhikoolidele, kuid põhikooli küsimus või vastus võib olla lihtsamalt sõnastatud. Eelvooru tulemusena pääsevad finaalmängu iga maakonna, samuti Tallinna võitjavõistkonnad (nii põhikoolide kui vanemate klasside arvestuses). Maakondade ja Tallinna võitjatele lisanduvad eelvooru üle-eestilises punktiarvestuses 18 järgnevat võistkonda, kes maakondades võitjaks ei osutunud (samuti nii põhikoolide kui vanemate klasside arvestuses).

Palume eelnevalt (kuni 26. novembri õhtuni) võistkondadel EML kodulehel www.kilb.ee siin registreerida. Registreerida võib ka e-posti või telefoni teel maakondade kontaktisikute juures. Need kontaktid ilmuvad EML kodulehele niipea, kui maakondade korraldajad on endast märku andnud.

Eelvooru toimumispaigad ja kontaktisikud:

TallinnViimsi kool (Randvere tee 8, Viimsi)Aare Olanderolander@neti.ee5114299
HarjumaaViimsi kool (Randvere tee 8, Viimsi)Aare Olanderolander@neti.ee5114299
HiiumaaTiiu Heldematiiuheldema@gmail.com
Ida-VirumaaAvinurme Gümnaasium (Võidu 16, Avinurme)Maive Toomingmaive.tooming@gmail.com3397489
JõgevamaaJõgevamaa Gümnaasium (Aia 34, Jõgeva)Tiit Naaritstiit.naarits@gymnaasium.ee
JärvamaaPaide Gümnaasium (Aiavilja 3)Mart Vellamavelmart64@hot.ee53414685
LäänemaaHaapsalu Põhikool (Kuuse 1)Kalle Lõunakallelouna@gmail.com
Lääne-VirumaaRakvere GümnaasiumHeli Kirsihelikirsi@rakgym.edu.ee56921946
PõlvamaaPõlva Kool (Kesk 25)Koit Nookkoit.nook@polvakool.ee5134363
PärnumaaPärnu Ülejõe Põhikool (Tallinna mnt 40A)Jaak Kändjaakkand88@hotmail.com56468316
RaplamaaRapla Vesiroosi Gümnaasiumi raamatukoguPeep Vahtrikpeep.vahtrik@gmail.com
SaaremaaOrissaare kultuurimaja (Kuivastu mnt 37)Ivo Maripuuivo.maripuu@mail.ee56200412
TartumaaTartu Linnamuuseum (Narva mnt. 23)Silja Paavlespaavle@gmail.com5027746
ViljandimaaPaalalinna kool (Paala tee 46)Pärt Talimaaparttalimaa@yahoo.com59186896
VõrumaaVõru Kreutzwaldi Kool (Kooli 7)Aivar Halapuuaivar.halapuu@vkrk.edu.ee56659219

Trackback from your site.